Off-page seo оптимизация

Начало / Seo / Off-page seo оптимизация

Off-page seo оптимизацията е свързана с популяризацията на сайта и създаването на мрежа от линкове, което е съществено за постигането на по-висок PageRank и класирането на сайта. 

Предлагаме регистрация на уеб сайта ви в над 100 от най-големите търсещи машини (вкл. Google, Yahoo, Live/ MSN,  Bing,  Altavista, HotBot, Lycos и т.н.).  Ще направим регистрация на сайта в българската търсачки Paiak.com и Diri.bg, както и в над 30 големи български директориини услуги, като: Dir.bg, GBG.bg, Top.bg, Catalog.bg и т.н. Като опция може да регистрираме сайта и в над 200 западни и над 200 руски директории.

Тъй като достигането на първа страница на Гугъл е нещо което генерира много безплатен трафик и продажби, всички участници се състезават за постигането на целта. Непрекъснато се променят правила, измислят се нови linkbuilding и seo техники и всеки които спре надпреварата изостава спрямо конкурентите си.

SEO е дългосрочен процес и ние препоръчваме услуги по поддръжка, които включват наш off-page seo експерт да договаря размяна на линкове с качествени сайтове, корекции по текстове и мета тагове в случай на промяна на политиките на търсачките, изготвяне на тримесечни рапорти за посещенията, от къде идват посетителите, на кои страници отделят най-много внимание, по колко време стоят на сайта, дали се връщат отново, изпълнение на цели (бр. резервации през системата), процентно съотношение на потребителите идващи от търсачки и тези от сайтове които ни препоръчват, по кои ключови думи ни намират и т.н.

Качествената off-page seo оптимизация е в основата на добрите резултати и класирането на уеб сайта ви на първа страница в Google.

клиенти